Wie is Konstrui?

Konstrui is esperanto voor 'bouwen', of 'constructie'. Het is een mooie verbastering van constructie en UI, oftwel: techniek en het visuele aspect. We zijn dus eigenlijk grensverleggende bruggenbouwers.

Konstrui | things for the web

We zijn een bedrijf dat bestaat uit enthousiaste entrepreneurs die als doel hebben hun klanten optimaal te bedienen.
We ontwikkelen online applicaties en proberen elkaar te helpen om onze doelen te behalen.

Sitefinity CMS

Konstrui richt zich op het ontwikkelen van online applicaties binnen het Sitefinity CMS platform. Onze ervaring als Sitefinity Solution Developers begon toen de Telerik RadControls en Sitefinity voor het eerst uitkwamen op de markt. Naast het werken met deze tools en platformen zijn we getraind om te ontwikkelen met de tools en mogelijkheden die de Microsoft.NET stack te bieden heeft. We noemen ons zelf Agile Enthusiastics.

Orchard CMS

Een ander platform waar Konstrui applicaties en modules voor ontwikkeld is Orchard. Dit open-source CMS systeem is een uitermate flexibel en modulair systeem wat ingezet kan worden voor simpele websites, maar ook voor complexe omgevingen.

We houden ervan om de uitdagingen die we tegenkomen te bekijken vanuit verschillende oogpunten en we introduceren unieke, technische oplossingen om zo tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten.

Online diensten worden met de dag complexer. Daarom is het belangrijk om up-to-date te blijven en zo een volledig aanbod te creeëren op zowel Microsoft als Open Source platformen, zodat we de verschillende bedrijven en organisaties kunnen helpen met aangepaste oplossingen.